Căutare MDM

Buletin

Mazda Allegro 1.8 din 1998 asamblată în Colom

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #11012 prin manual-mecanic
Am un Mazda Allegro 1.8 din 1998, asamblat în Columbia. Mașina are o defecțiune: are tendința să se oprească atunci când se încălzește. A fost instalat un instrument de scanare, iar IAC-ul și oxigenatorul erau defecte. Au fost înlocuite, dar defecțiunea persistă. Are cineva idee de ce apare această problemă?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #12540 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Mazda Allegro 1.8 din 1998 asamblat în Colom
Am un taxi Daewoo și a avut aceeași problemă, am făcut același lucru ca tine, dar la ieșirea pompei de benzină era un furtun prins cu o clemă, l-am reglat și soluția a fost bună, într-o altă zi a început problema pentru că încetinea, adică accelera și se oprea, am decis să schimb pompa, soluția a fost grozavă, apoi am demontat-o ​​și aripioarele motorului, adică unde periile intră în contact cu motorul, erau uzate și asta era problema. Zilele astea veneam din B/keel în B/manga cu Mazda Allegro și același lucru a început când rezervorul era la un sfert, am pus 50 de bare de benzină și ce a făcut a fost să ridice nivelul și să răcească pompa și problema nu a mai apărut, din nou când rezervorul era la un sfert a început să se defecteze, soluția a fost să schimb bateria pompei, pentru că dacă cumpăr o pompă cu accesorii va fi mai scumpă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.