Căutare MDM

Buletin

2007 Kia Sorento manual, motor diesel 2.5 CRDI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10848 prin manual-mecanic
Bună ziua, am nevoie de ajutor cu acest vehicul. Îmi puteți oferi, vă rog, manualul sau orice informații despre el? Avem nevoie de capacul de compresie. Suntem în Maracaibo, Venezuela.

Apreciez orice ajutor pe care mi-l puteți oferi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #10930 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual Kia Sorento 2007, motor diesel 2.5 CRDI
CE ESTE CAPACUL DE COMPRESIE?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #10934 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual Kia Sorento 2007, motor diesel 2.5 CRDI
Camera de ardere, chiulasa, supapele și arcurile sunt necesare, adică vine complet!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni - Acum 15 ani și 7 luni #10936 prin manual-mecanic
SALUT PRIETENI, AVEȚI NEVOIE DE POZE CU CHIULASA?
Ultima ediție: acum 15 ani și 7 luni de .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #10963 prin manual-mecanic
Ar fi frumos să avem poze cu chiulasa!! Ca să fim siguri că e cea corectă! Dar o întrebare: Aveți chiulasa? Ne trebuie. Camionul e demontat!