Căutare MDM

Buletin

Manual de service Hyundai Matrix 1.5 Crdi VGT GLS

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni - Acum 15 ani și 11 luni #10830 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual de service Hyundai Matrix 1.5 Crdi
Salut Chiky, am nevoie de manualul motorului pentru Hyundai Matrix 1.5 CRDI, cu 3 cilindri. Mulțumesc, cu cele mai bune gânduri. Numele meu de utilizator este
Ultima editare: acum 15 ani și 11 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #10834 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual de service Hyundai Matrix 1.5 Crdi
NU SCRIEȚI PUBLIC adresa dvs. de e-mail

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #10841 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual atelier Hyundai Matrix 1.5 Crdi Vgt Gls
Caut manualul de service pentru motor, cutie de viteze și pompă de combustibil pentru Hyundai Elantra din 1997 și Corsa 1.4 din 2000.
Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #10854 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual atelier Hyundai Matrix 1.5 Crdi Vgt Gls
E doar un mesaj text pentru a primi informații despre probleme. Nu am nimic. Oricum nu e cel pe care îl folosesc. Mulțumesc. De asemenea, mă poate ajuta cineva cu manualul ăla pentru Hyundai 1.5 CRDI cu 3 cilindri? Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #10901 prin manual-mecanic
Bună ziua, aș dori să-mi trimită cineva manualul pentru Matrix CRDI, cel cu 3 cilindri și 82 CP. Adresa mea de e-mail este mulțumesc