Căutare MDM

Buletin

Manual de service Hyundai Matrix 1.5 Crdi VGT GLS

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25935 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual atelier Hyundai Matrix 1.5 Crdi Vgt Gls
Bună ziua, caut manualul de demontare pentru motorul diesel cu 4 cilindri de la Hyundai CRDI. Am o scurgere de ulei de la injectoare și nu găsesc problema, dar știu sigur că este vorba de ulei care iese de sub injectoare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26021 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual atelier Hyundai Matrix 1.5 Crdi Vgt Gls
Dacă ați fi atât de amabil să-mi trimiteți manualul pe adresa mea de e-mail, , vă mulțumesc foarte mult

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #36688 prin manual-mecanic
Salut, poți să-mi trimiți și mie manualul te rog? ,,,mulțumesc

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni - Acum 12 ani și 4 luni #42280 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Manual de service Hyundai Matrix 1.5 CRDI VGT GL
Buna ziua...

Ai putea să-mi trimiți și mie manualul? ?

Mulțumesc...
Ultima editare: acum 12 ani și 4 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #43073 prin manual-mecanic
Salut, așa cum știe toată lumea, am nevoie de manualul mecanic plus motorul pentru Hyundai Matrix diesel, vă rog. Adresa mea de e-mail este