Căutare MDM

Buletin

Manual de service Hyundai Matrix 1.5 Crdi VGT GLS

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #10944 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual atelier Hyundai Matrix 1.5 Crdi Vgt Gls
Salut tuturor, îmi cer scuze pentru întârzierea răspunsului. Am fost plecat o vreme. Am văzut mai multe cereri pentru manuale. Voi vedea ce pot obține pentru voi cât mai curând posibil. Cu cele mai bune urări! B)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #10965 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual atelier Hyundai Matrix 1.5 Crdi Vgt Gls
Chicky este din anul 2002, tip motor 3DEA, 82 CP, 12 supape, 3 cilindri. În 2005, YS avea 4 cilindri, 16 supape. Mulțumesc, cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #11691 prin manual-mecanic
Salut Chiky, aș aprecia foarte mult. Am nevoie și de manualul motorului pentru Hyundai Matrix 1.5 CRDI. Mulțumesc, cu cele mai bune gânduri. Numele meu de utilizator este

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #12118 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual de service Hyundai Matrix 1.5 Crdi
Bună ziua, mă puteți ajuta și pe mine cu manualul de service pentru Hyundai Matrix 1.5 CRDI, diesel, 2007?
Adresa mea de e-mail este :)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15415 prin manual-mecanic
Salut Chiky, aș putea obține un manual de service pentru Hyundai 1.5 CRDI? Nu contează dacă e Matrix, Accent etc. Doar asigură-te că are motorul diesel cu trei cilindri. Mulțumesc foarte mult. Mesagerul meu.