Căutare MDM

Buletin

Manual de service Hyundai Matrix 1.5 Crdi VGT GLS

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #10680 prin manual-mecanic
Bună ziua,

caut manualul de service sau de piese pentru Hyundai Matrix diesel, model 1.5 CRDI VGT GLS, 110 CP.

Vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #10708 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual atelier Hyundai Matrix 1.5 Crdi Vgt Gls
Bună ziua: Spune-mi exact de ce piese ai nevoie și trimite-mi un mesaj privat sau adresa ta de e-mail. Pot să-ți cumpăr ceva. Cu stimă. B)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni - Acum 15 ani și 11 luni #10710 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual atelier Hyundai Matrix 1.5 Crdi Vgt Gls
Salut „chiky1”, mulțumesc că m-ai ajutat....

Mai exact, caut piesa de motor, pentru că restul pieselor sunt la fel ca cea de benzină.

Vreau să știu dispunerea tuturor componentelor motorului, astfel încât să mă pot ocupa singur de întreținerea generală, inclusiv schimbarea uleiului și a filtrelor, înlocuirea bujiilor incandescente, a injectoarelor etc. și tot ce ține de programele de întreținere.

Adresa mea de e-mail este

Mulțumesc foarte mult.

PS: Atașez specificațiile din catalog. Cum am spus, este vorba de modelul diesel 1.5 CRDI VGT GLS cu patru cilindri și 110 CP.
Ultima editare: acum 15 ani și 11 luni de către . Motiv: Atașament

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #10740 prin manual-mecanic
chiky1 a scris:

Bună ziua: Spune-mi exact de ce piese ai nevoie și trimite-mi un mesaj privat sau adresa ta de e-mail. Pot să-ți cumpăr ceva. Cu stimă. B)

Mulțumesc foarte mult „chiky1”, am primit corect informațiile pe care mi le-ai trimis.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #10798 prin manual-mecanic
Bună ziua, ați putea să-mi trimiteți vă rog documentația respectivă, deoarece sunt în aceeași situație cu un manual de service pentru modelul pe benzină, dar Matrix-ul meu este diesel. Adresa mea de email este Mulțumesc foarte mult.