Căutare MDM

Buletin

sistem electronic de control al iluminatului

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10471 prin manual-mecanic
Sistem electronic de control al iluminatului Publicat de manual-mecanica
Am nevoie de informații despre controlul electronic sau de un videoclip care să arate cum funcționează sistemul și parametrii acestuia. Dacă cineva mă poate ajuta, aș fi recunoscător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10486 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: sistem electronic de control al iluminatului
Hei, pentru început, trebuie să ne spui ce aplicație folosești, deoarece există un sistem convențional și un sistem multiplexat, iar cele două funcționează diferit.

Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10494 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: sistem electronic de control al iluminatului
Adevărul este că ambele mi-ar fi utile, este doar pentru a face o afirmație pe această temă și trebuie să o demonstrez prin PowerPoint, dar sunt interesat și să învăț despre aceste sisteme. Dacă mă puteți ajuta, aș dori să vă mulțumesc.