Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de un manual de service Nissan VANETTE.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #30088 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de un manual de service Nissan Vanette
Buna ziua.

Caut manualul de service pentru duba Nissan Vanette 4x2 diesel din 1992. Am găsit un manual pe care l-am descărcat, dar cred că este în greacă.

Trebuie să schimb plăcuțele și cilindrii la toate cele patru frâne cu tambur? Și, din moment ce locuiesc în Madrid, îmi cer în jur de 350 de euro. Nu ar trebui să fie așa complicat, așa că vreau să văd cum ar fi.

Dacă ați putea să-mi trimiteți și mie manualul, aș fi recunoscător.

Toate cele bune,

Paradox.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45508 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Am nevoie de un manual de service Nissan Vanette.
Buna ziua:
Încerc să repar o vanetă C22 și aș dori să am cartea de atelier ca să știu unde să merg. Aș vrea să-mi trimiteți manualul. Vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45509 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Am nevoie de un manual de service Nissan Vanette.
Ai încercat și alte cutii manuale? - Pentru că motorul Vanette vine și la pickup-urile Nissan 720, de exemplu. Și șasiul și suspensia sunt similare, deși aici am observat îmbunătățiri la arcuri și amortizoare.