Căutare MDM

Buletin

Martor INSP în Opel Corsa

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10295 prin manual-mecanic
Martor luminos INSP pe Opel Corsa Publicat de manual-mecanica
Salut, o cunoștință are un Corsa 1.2 80cp benzină, modelul este cel dinaintea ultimului existent acum, deci vă faceți o idee că are dkm pe plăcuța de înmatriculare. Problema este că s-a aprins martorul INSP pe bord care indică km rămași pentru service, problema este că am schimbat uleiul și filtrele și nu știu cum să-l opresc ca să se aprindă din nou când mă duc să-l folosesc, să vedem dacă cineva îmi poate trimite un cablu vă rog! Mulțumesc, cu cele mai bune gânduri tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10306 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Martor luminos INSP la Opel Corsa
CU CHEIA DE CONTACT OPRITĂ, ȚINEȚI APĂSAT BUTONUL DE PE TABLOU DE BORD DE LÂNGĂ LOCUL ÎN CARE APARE MARTORUL LUMINĂ DE INSPIRAȚIE, ROTIȚI CHEIA ÎN POZIȚIA ON ȘI ȚINEȚI-O
APĂSATĂ PÂNĂ CÂND ACESTE LINII APARE PE ECRAN _ _ _ _ VA DURA APROXIMATIV 5 SAU 10 SECUNDE, NU MAI MULT

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10313 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Martor luminos INSP la Opel Corsa
Ok, mulțumesc mult, omule. Să vedem dacă-l găsesc pe prietenul meu și o voi face pentru el. Mulțumesc încă o dată, cu cele mai bune gânduri.