Căutare MDM

Buletin

DEFECTIUNE VITEZOMETR CHEVROLET CORSA EXTRA. 1.6

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #10230 prin manual-mecanic
Bună ziua, am o problemă cu vitezometrul de la Chevrolet Corsa din 2003 (versiunea chiliană). Am înlocuit cablul vitezometrului, am verificat angrenajul care se conectează la transmisie și problema persistă. Am deconectat chiar și cablul de la carcasa vitezometrului pentru a vedea dacă se rotește și nu se rotește. Care ar putea fi problema, din moment ce am verificat tot ce este evident? Dacă cineva are sugestii, vă rog să-mi spuneți.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #10257 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema : DEFECTIUNE VITEZOMETR CHEVROLET CORSA EXTRA. 1.6
Salut, e posibil ca pinionul de plastic din interiorul cutiei de viteze să fie rupt. Îl poți scoate cu ușurință; este fixat cu un șurub de 6 mm. Trage de el și vei vedea că este rupt sau uzat. Mult succes!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 zile #11003 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema : DEFECTIUNE VITEZOMETR CHEVROLET CORSA EXTRA. 1.6
Ce este în neregulă cu vitezometrul?
Acul este blocat sau dă o citire greșită?

Toate vehiculele GM din 2002 până în 2006 au probleme cu indicatoarele de pe tabloul de bord.

Dacă descrii problema, s-ar putea să te pot ajuta.