Căutare MDM

Buletin

DEFECTIUNE VITEZOMETR CHEVROLET CORSA EXTRA. 1.6

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 zile #10230 prin manual-mecanic
Bună ziua, am o defecțiune la vitezometrul de la Chevrolet Corsa din 2003, versiunea chiliană. Am schimbat cablul vitezometrului și am verificat treapta de viteză care se conectează la transmisie, dar defecțiunea persistă. Am deconectat cablul vitezometrului de la bord pentru a vedea dacă se rotește, dar NU SE TURNEAZĂ. Care ar putea fi problema, din moment ce am verificat tot ce este mai vizibil? Poate cineva să-mi dea un răspuns, vă rog?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 zile #10257 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: DEFECTIUNE VITEZOMETR CHEVROLET CORSA EXTRA 1.6
Salut, e posibil să se fi rupt pinionul de plastic din interiorul cutiei de viteze. Îl poți scoate cu ușurință. Este fixat cu un șurub de 6 mm. Trage de el și vei vedea dacă este rupt sau uzat. MULT NOROC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #11003 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: DEFECTIUNE VITEZOMETR CHEVROLET CORSA EXTRA 1.6
Ce este în neregulă cu vitezometrul?
Acul este blocat sau indicele este incorect?

Toate vehiculele GM din 2002 până în 2006 au probleme cu acele de pe bord.

Dacă descrii problema, s-ar putea să te pot ajuta.