Căutare MDM

Buletin

Ambreiaj pentru un Renault Laguna RXE 2.2 dt din 1997

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună - Acum 16 ani și 1 lună #10190 prin manual-mecanic
Salut tuturor, am o problemă cu mașina mea. După 12 ani, are deja destule probleme. Pedala de ambreiaj rămâne apăsată și trebuie să o pompez ca să o fac să urce. Acum câteva zile, acumula presiune și urca, dar acum rămâne apăsată și nu pot schimba vitezele.

Am verificat manualul de service și am văzut că pot înlocui un cilindru receptor. Întrebarea mea este: este ușor de făcut? Va rezolva problema pedalei?

Mulțumesc.

- Notă: Am înlocuit ambreiajul acum câteva luni.
Ultima editare: acum 16 ani și 1 lună de către . Motiv: greșeală de ortografie

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #10255 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Ambreiajul Renault Laguna RXE 2.2 dt an 1997
Hei prietene, problema ta poate fi rezolvată prin înlocuirea cilindrului principal al ambreiajului, numit și cilindru principal, care este activat de pedala de ambreiaj. Cilindrul receptor, numit și cilindru receptor, se află în interiorul ansamblului ambreiajului. Dar, din moment ce ai spus că a fost înlocuit acum câteva luni, ar fi trebuit să instaleze unul nou. Deci, deocamdată, instalează cilindrul principal și pune-l în funcțiune.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #10256 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Ambreiajul Renault Laguna RXE 2.2 dt an 199
Mulţumesc mult.
Am vorbit cu un mecanic și mi-a spus ce ai spus. Piesa pe care trebuie să o schimb se vinde într-un kit (ca aproape tot ce e de la Renault). Până la urmă, datorită acestui prieten, mă va costa în jur de 300 de euro piesele și manopera la o reprezentanță oficială.
Ce părere ai despre preț?
Mulțumesc din nou.

joselu.1962 a scris:

Hei prietene, problema ta poate fi rezolvată prin înlocuirea cilindrului principal al ambreiajului, numit și cilindru principal, care este activat de pedala de ambreiaj. Cilindrul receptor, numit și cilindru receptor, se află în interiorul ansamblului ambreiajului. Dar, din moment ce ai spus că a fost înlocuit acum câteva luni, ar fi trebuit să instaleze unul nou. Deci, deocamdată, instalează cilindrul principal și pune-l în funcțiune.