Căutare MDM

Buletin

Ambreiajul Renault Laguna RXE 2.2 dt an 1997

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni - Acum 15 ani și 9 luni #10190 prin manual-mecanic
Ambreiajul Renault Laguna RXE 2.2 dt an 1997 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, am o problemă cu mașina mea. Are 12 ani și deja are destule probleme. Pedala de ambreiaj stă apăsată și trebuie să o pompez ca să o ridic. Acum câteva zile prindea presiune și urca, dar acum stă apăsată și vitezele nu se cuplează.

M-am uitat în manualul atelierului și am văzut că se poate schimba un cilindru. Întrebarea mea este: Este ușor de făcut? Va rezolva problema pedalei?

Mulțumesc.

Notă: Am schimbat ambreiajul acum câteva luni.
Ultima editare: acum 15 ani și 9 luni de către . Motiv: greșeală de ortografie

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10255 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Ambreiajul Renault Laguna RXE 2.2 dt an 1997
SALUT PRIETENE, PROBLEMA TA SE REZOLVĂ PRIN SCHIMBAREA POMPEI DE AMBREIAJ SAU NUMITĂ ȘI TRANSMIȚOR, CARE ESTE CEA CARE ESTE ACTIVATĂ DE PEDALA DE AMBREIAJ, CILINDRUL AMBREIAJULUI SAU NUMIT ȘI RECEPTOR ESTE CEL CARE INTRĂ ÎN AMBREIAJ, DAR CUM SPUNI CĂ L-AU SCHIMBAT ACUM LUNI, PĂI AR FI TREBUIT SĂ-L PUNĂ NOU. DECI, PENTRU MOMENT, DOAR INSTALEAZĂ POMPA ȘI VA FUNCȚIONA.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10256 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Ambreiajul Renault Laguna RXE 2.2 dt an 199
Mulţumesc mult.
Am vorbit cu un mecanic și mi-a spus exact ce spui. Ceea ce trebuie să înlocuiesc se vinde într-un kit (ca aproape orice la Renault). În cele din urmă, prietenul ăsta mi-a cerut aproximativ 300 de euro, inclusiv piese și manopera, la o reprezentanță autorizată.
Ce părere ai despre preț?
Mulțumesc din nou.

joselu.1962 a scris:

SALUT PRIETENE, PROBLEMA TA SE REZOLVĂ PRIN SCHIMBAREA POMPEI DE AMBREIAJ SAU NUMITĂ ȘI TRANSMIȚOR, CARE ESTE CEA CARE ESTE ACTIVATĂ DE PEDALA DE AMBREIAJ, CILINDRUL AMBREIAJULUI SAU NUMIT ȘI RECEPTOR ESTE CEL CARE INTRĂ ÎN AMBREIAJ, DAR CUM SPUNI CĂ L-AU SCHIMBAT ACUM LUNI, PĂI AR FI TREBUIT SĂ-L PUNĂ NOU. DECI, PENTRU MOMENT, DOAR INSTALEAZĂ POMPA ȘI VA FUNCȚIONA.