Căutare MDM

Buletin

Defecțiunea pieselor cutiei de viteze Subaru Legacy

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 2 săptămâni #10098 prin manual-mecanic
Salut tuturor, caut manualul de piese pentru cutia de viteze a unui Subaru Legacy 2.0T din 1993. Dacă cineva mă poate ajuta, vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15606 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Vedere explodată a cutiei de viteze Subaru Legacy
Salut, uite, caut același lucru, motivul este că vitezometrul a încetat să marcheze, am descoperit că porțiunea scurtă a carcasei era tăiată, sunt două dintre cele mai scurte, am cumpărat schimbul și nu funcționează, conform Subaru îmi spun că trebuie să demontezi cutia pentru a schimba treapta de viteză și îți cer 4000 de dolari, atâta timp cât totul este normal, îi întreb pe japonezi, nu s-au gândit să ușureze lucrurile,,,, sper dacă cineva știe despre subiect pentru a-l rezolva aș fi foarte recunoscător, vă mulțumesc anticipat. B)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22836 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Vedere explodată a cutiei de viteze Subaru Legacy
Ai încercat cu roțile în aer? Se rotește carcasa? Sau cuplajul dintre cele două secțiuni provine din aceeași chiulasă? E foarte rar ca angrenajul să se defecteze, cu excepția cazului în care e din plastic...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #41023 prin manual-mecanic
La Subaru Legacy, mecanica în general este foarte complicată. De exemplu, pentru a schimba segmenții de piston, trebuie să scoți motorul și să-l demontezi complet ca și cum ar fi o revizie generală, inclusiv arborele cotit și bielele. Atât de complicat este Subaru. Așa că, dacă mergi la mecanic pentru un segment rupt, ține-te bine de portofel pentru că munca este enormă. Noroc.