Căutare MDM

Buletin

Piese cutie de viteze Subaru Legacy

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #10098 prin manual-mecanic
Salut tuturor, caut manualul de piese pentru cutia de viteze a unui Subaru Lugcy 2.0T din 1993. Dacă cineva mă poate ajuta, vă mulțumesc anticipat

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #15606 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Piese cutie de viteze Subaru Legacy
Salut, caut și eu același lucru. Motivul este că vitezometrul meu nu mai funcționează. Am descoperit că secțiunea mai scurtă a cablului schimbătorului s-a rupt; sunt două, cea mai scurtă. Am cumpărat piesa de schimb, dar nu a funcționat. Conform celor de la Subaru, ei spun că trebuie demontată transmisia pentru a schimba treapta de viteză și va costa 4000 de dolari, presupunând că totul este normal în rest. Mă întreb, nu s-au gândit japonezii să simplifice lucrurile? Sper că cineva știe despre asta și mă poate ajuta să rezolv. Aș fi foarte recunoscător. Mulțumesc anticipat B)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #22836 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Piese cutie de viteze Subaru Legacy
Ai încercat să învârți roțile în aer ca să vezi dacă mecanismul intern se rotește? Sau se conectează cuplajul? Ambele secțiuni fac parte din același cap? Este foarte neobișnuit ca angrenajul să se defecteze, cu excepția cazului în care este făcut din plastic...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #41023 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Piese cutie de viteze Subaru Legacy
La Subaru Legacy, mecanica în general este foarte complicată. De exemplu, pentru a schimba segmenții de piston, trebuie să scoți motorul și să-l demontezi complet ca și cum ar fi o revizie completă, inclusiv rulmenții principali și bielele. Atât de complicate sunt Subaru-urile. Așa că, dacă ajungi la un mecanic pentru un segmențiu rupt, fii pregătit să cheltui o avere pentru că treaba este enormă. Noroc