Căutare MDM

Buletin

Manual Fiat Palio

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10034 prin manual-mecanic
Manual Fiat Palio Publicat de manual-mecanica
Trebuie să știu cum se demontează Palio-ul, în special motorul, în ceea ce privește distribuția și tot ce ține de motor. Aș aprecia niște sfaturi, poate se poate schimba ceva. Mulțumesc anticipat! ( )

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10036 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual Fiat Palio
Salut prietene, te-ai uitat aici, în secțiunea de manuale? Dacă nu, încearcă aceste site-uri: Clubdelfiat.com, Clubdelpalio.com, Automecanico.com și Librotaller.net. Sper că te ajută. Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10044 prin manual-mecanic
Scuză-mă, am descărcat manualul Palio chiar de aici, dar este într-un format pe care nu-l pot vedea. Știi care este soluția pentru asta? Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10061 prin manual-mecanic
Mulțumesc, mulțumesc, apreciez... Am găsit deja unul foarte bun pe internet, nu-mi amintesc de unde l-am descărcat... e o imagine iso... e chiar bun... dacă ai nevoie de ceva ce nu găsești pe internet... spune-mi... ceva de genul mașinilor sau manuale tehnice...
mult succes și o îmbrățișare!!:laugh out loud: