Căutare MDM

Buletin

trimiterea manualelor

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 2 săptămâni #8840 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: Bună ziua
Salut, nu știu dacă mă poate ajuta cineva. Tocmai m-am înregistrat și aș dori să știu dacă cineva poate posta manualul de reparații pentru motorul Mitsubishi 4M40 2.8 TDI în spaniolă, ca să pot asambla motorul. Mulțumesc foarte mult. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 2 săptămâni - 16 ani acum o săptămână #8895 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Retrimiterea manualelor
Mulțumesc anticipat. Am nevoie să-mi trimiteți manualul respectiv prin e-mail, dacă este posibil, deoarece am
o mașină de acel model și nu o am. Adresa mea de e-mail este:
O parte din mesaj este ascunsă pentru utilizatorii neînregistrați. Vă rog să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a-l vizualiza.

Cu cele mai bune urări și vă mulțumesc foarte mult.:woohoo:
Ultima editare: acum 16 ani și 1 săptămână de către . Motiv: pentru a ascunde adresa de e-mail

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

Mai departe
16 ani acum o săptămână #8943 conform manualului de atelier
Răspunsul atelierului de manuale pe tema Retrimiterea manualelor
Bună ziua, nu am văzut manualul Fiat așa cum a fost trimis, deci trebuie să fi existat vreo problemă cu el. În ceea ce privește VW 1500, este în coadă pentru revizuire, așa că ar trebui să fie online în 3-4 zile. E păcat că trebuie să revizuim fiecare trimitere individual, dar oamenii trimit informații incorecte sau incomplete. Multe lucruri există deja pe pagină, iar asta ne îngreunează munca și ne încetinește, mai ales când unele fișiere nici măcar nu au o identificare clară a vehiculului căruia îi aparțin.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum o săptămână #8946 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Retrimiterea manualelor
(Și) mulțumesc pentru răspuns! ... sistem excelent... și atenție pentru noi toți care avem vehicule și suntem curioși să-l înțelegem.

Este nevoie doar de puțină agilitate în aceste procese.
Perseverența și experiența duc la excelență...

Excelent

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum o săptămână #8957 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Retrimiterea manualelor
Nu știu ce să fac, dacă să-l trimit din nou sau nu, ca să nu mai pierd timpul. În orice caz, te rog să-mi confirmi ce anume te face să te simți mai confortabil. Îți stau la dispoziție, dacă este necesar, să-l retrimit. ;)