Căutare MDM

Buletin

trimiterea manualelor

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 3 săptămâni #8805 prin manual-mecanic
Trimiterea manualelor Publicat de manual-mecanica
Astăzi (14 iunie) am trimis un manual de service pentru Fiat 125 în format .rar pe care nu l-am găsit nici pe pagina dvs., nici pe web. Adevărul este că nu știu dacă acesta este locul potrivit pentru a întreba dacă fișierul a fost trimis sau primit corect sau dacă este util, deoarece pagina nu vă informează despre corectitudinea sau nu a trimiterii... oricum, despre asta este vorba doar în mesajul meu. Orice greșeală din partea mea va fi binevenită. Orice corecții vor fi binevenite. Cu cele mai bune gânduri, Horacio. ;)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 3 săptămâni #8810 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Retrimiterea manualelor
Salut colegi, vreau să încarc un manual Mercedes Benz. Este vorba de OM 352 și nu știu cum.
Vă rog să mă ajutați.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 2 săptămâni #8824 prin manual-mecanic
Ca să te ajut, am nevoie de câteva detalii:
1.- scanează manualul
2.- comprimă-l cu WinRAR sau ceva similar
3.- caută în coloana din stânga a monitorului linkul „TRIMITE MANUAL NOU” și urmează instrucțiunile din linkul respectiv și gata!B)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 2 săptămâni #8825 prin manual-mecanic
Eroare: Unde scrie „Îmi lipsesc câteva detalii” ar trebui să scrie: „E foarte ușor, se face așa:” :S :S :S :S

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 2 săptămâni #8839 prin manual-mecanic
Bună seara tuturor. Vă informez că am aceeași problemă ca și „horaciobruno”. Am trimis un manual de instrucțiuni pentru VW 1500 (pe care nu l-am găsit pe site) comprimat în Win RAR. Sistemul site-ului m-a informat că „manualul a fost trimis cu succes”,=s dar nu a fost publicat

. Vă mulțumesc anticipat pentru orice ajutor pe care mi-l puteți oferi.