Căutare MDM

Buletin

Salutări tuturor

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #8728 prin manual-mecanic
Salutări tuturor. Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața tuturor.

Sunt aici în speranța că pot contribui, cel puțin în detaliu, cu o soluție la problemele voastre auto. Între timp, vă rog să primiți salutările mele...

Quiq311

P.S. Nu știu dacă acesta este forumul potrivit pentru a mă prezenta. Dacă nu, îmi cer scuze în avans.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #8765 conform manualului de atelier
Răspuns la manualul de atelier pe tema Re: Salutări tuturor
Da, acesta este forumul pentru prezentări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #8772 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Salutări tuturor
Salut (Y), acest forum este excelent pentru a răspunde la întrebări pe teme mecanice specifice.

Sper să am experiențe cu VW-ul pe care îl am; experiențe care să-mi permită să vă povestesc despre problemele mele și să mă ajute să discern problema mașinii.

Excelent acest schimb online.

Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #8804 conform manualului de atelier
Răspuns la manualul de atelier pe tema Re: Salutări tuturor
Mă bucur că îți place. Sperăm să te avem des prin preajmă, participând atât la forum, cât și pe rețelele de socializare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #13020 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Re: Salutări tuturor
Salut tuturor, felicitări pentru acest forum minunat și pentru site în general. Manualele sunt foarte utile. Permiteți-mi să mă prezint. Numele meu este Iidoro și lucrez în domeniul refrigerarii pentru transporturi și al aerului condiționat pentru autobuze. Dacă cineva are nevoie de ajutorul meu, voi fi bucuros să ajut.

Cu stimă, Isidoro Ballester