Căutare MDM

Buletin

Salutări tuturor

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #8728 prin manual-mecanic
Salutări tuturor. Publicat de manual-mecanica
Bună ziua tuturor.

Vă scriu în speranța că într-o zi voi putea oferi chiar și cea mai mică soluție la problemele dumneavoastră auto; între timp, cele mai bune urări...

Quiq311

P.S. Nu sunt sigur dacă acesta este forumul potrivit pentru a mă prezenta; dacă nu, vă rog să-mi acceptați scuzele.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #8765 conform manualului de atelier
Răspuns la manualul de atelier pe această temă Re: Salutări tuturor
Da, acesta este forumul pentru prezentări

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #8772 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Salutări tuturor
Salut (Y), acest forum este excelent pentru a răspunde la întrebări despre probleme mecanice specifice.

Sper să împărtășesc experiențele mele cu VW-ul meu; experiențe care îmi vor permite să vă povestesc despre problemele mele și să mă ajute să diagnostichez problema.

Acest schimb online este excelent!

Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #8804 conform manualului de atelier
Răspuns la manualul de atelier pe această temă Re: Salutări tuturor
Mă bucur că îți place. Sperăm să te vedem des pe aici, participând atât la forum, cât și la rețeaua socială.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #13020 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Re: Salutări tuturor
Salut tuturor, felicitări pentru acest forum și site web excelent în general. Manualele sunt de mare ajutor. Numele meu este Isidoro și lucrez în domeniul refrigerarii pentru transporturi și al aerului condiționat pentru autobuze. Dacă cineva are nevoie de ajutorul meu, aș fi bucuros să ajut.

Cu stimă, Isidoro Ballester