Căutare MDM

Buletin

Piese de schimb originale pentru Lancia

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #8353 prin manual-mecanic
Piese de schimb originale pentru Lancia Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, caut pe cineva care poate distribui piese de schimb originale Lancia pentru a le putea vinde în țara mea.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #12744 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Piese de schimb originale pentru Lancia
Îți pot trimite tot ce dorești de la Fiat Alfa și Lancia din Spania.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #13194 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Piese de schimb originale pentru Lancia
În primul rând, vă mulțumesc foarte mult. Acum, spuneți-mi cum am putea proceda pentru a afla numerele de referință pentru piesele sau piesele de schimb de care am nevoie. Cum aș putea plăti pentru piesele de schimb? Cum mi le-ați expedia? Și cel mai important, cum vă numiți? Numele meu este Roberto Miralbes și locuiesc în Guatemala. Am un mic atelier mecanic, iar cea mai de preț posesiune a mea este un Lancia Delta EVO II. Pe lângă piesele pentru mașina mea, v-aș ruga să mi le și piese pentru mașinile care vin la atelier. După cum am spus, vă sunt foarte recunoscător și a fost o plăcere să vă cunosc. Adresa mea de e-mail este