Căutare MDM

Buletin

Salut, sunt nou!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #6053 prin manual-mecanic
Salutări, sunt nou! Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, permiteți-mi să mă prezint. Sunt Juan și mi-a plăcut foarte mult forumul. Aș dori să împărtășesc materialele mele. Am mai multe utilaje rutiere și miniere, în mare parte Caterpillar. Am câte puțin din toate. Dacă sunteți interesați, nu ezitați să mă contactați. Cu cele mai bune gânduri, tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #6125 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Salutări, sunt nou!!!
Contribuția este apreciată :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #8623 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Salutări, sunt nou!!!
juan_b_sur a scris:

Salut tuturor, permiteți-mi să mă prezint. Sunt Juan și mi-a plăcut foarte mult forumul. Aș dori să împărtășesc materialele mele. Am mai multe articole legate de utilaje rutiere și miniere, în special Caterpillar. Am câte puțin din toate. Dacă sunteți interesați, nu ezitați să mă contactați. Cu cele mai bune gânduri, tuturor. [/quo]

Salut Juan, sunt Javi și aș dori să iau legătura cu tine.

Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #8628 conform manualului de atelier
Răspuns la manualul de atelier pe tema Re: Salutări, sunt nou!!!
Vă puteți trimite mesaje private dând clic pe butonul „PM” chiar sub fotografiile utilizatorilor noștri. Dacă doriți, puteți încărca și un manual în depozitul general al paginii. Vă mulțumim pentru susținerea paginii noastre.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #8669 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Salutări, sunt nou!!!
Salut Juan, numele meu este Mario. Salutări,
sunt și eu nou pe acest forum și aș fi interesat să primesc informații tehnice despre motoarele Cat, în special despre 3126b 3406e C10 C12 C16. Mulțumesc.