Căutare MDM

Buletin

probleme cu munca

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #6038 prin manual-mecanic
Probleme cu lucrarea Publicat de manual-mecanica
Ei bine, voiam părerea ta. Acum câteva luni mi-am schimbat locul de muncă cu unul mai aproape de casa mea. Suntem eu și proprietarul atelierului, iar adevărul e că omul ăsta exagerează, găsește defecte la orice și poate face probleme pentru cel mai mic lucru, se enervează pentru prostii etc., etc. Adevărul e că nu cred că merită să continui aici... Ce crezi?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #6039 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: probleme cu kurro-ul
Ce experiență ai, câți ani ai, ce pregătire ai urmat și de unde ești?

Asta e important, e important și să-mi spui, de exemplu, dacă e un bărbat mai în vârstă, dacă atelierul e mare, dacă sunt mecanici rapizi sau dacă sunt tipi corpolenți...

Adaugă-mă pe MSN și vom vorbi despre asta, bine?

Salutări și mențineți-vă moralul sus, lumea nu se sfârșește din cauza unui loc de muncă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #6126 prin manual-mecanic
Scuzați-mi ignoranța, e o pacoste?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #6211 prin manual-mecanic
un loc de muncă sau mai degrabă locul în care ești exploatat cu permisiunea guvernului. - hehehe

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #6240 prin manual-mecanic
Un Curro cu K sau C este o slujbă, o ocupație pentru a-ți câștiga existența (ceva cam dificil acum, din cauza crizei).

Nu există nicio scuză, e doar „jargon”. Nici măcar nu știam ce sunt „plăcuțele de frână” sau o galerie de admisie până nu am întrebat. Cine întreabă e ignorant cinci minute (până când i se rezolvă îndoiala). Cine nu întreabă va rămâne ignorant pe viață.

Cu cele mai bune gânduri.