Căutare MDM

Buletin

Salutări tuturor, de la proprietarul unui stilo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #5362 prin manual-mecanic
Aș vrea să vă salut pe toți și, dacă tot sunt la capitolul ăsta, vreau să vă spun că dețin un Fiat Stilo 1.9 JTD și tot ce mi-a dat mașina asta sunt nenumărate probleme. Dacă mai e cineva în situația mea și vrea să-mi împărtășească ceva... sunt aici.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5537 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Salutări tuturor, de la un proprietar de stilo
Explică-ne puțin ce probleme ți-a cauzat și vom vedea dacă te putem ajuta cumva.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5748 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Salutări tuturor, de la un proprietar de stilo
Cauzează o mulțime de probleme electronice, nu-i așa?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5750 prin manual-mecanic
Adevărul e că, dacă ar trebui să le enumăr pe toate... nu știu dacă le-aș putea încadra pe toate! Cel mai rău lucru sunt probabil cele două reparații la injectoare pe care a trebuit deja să le fac (500 € de fiecare dată), și, în plus, alarmele constante... airbag-uri, senzori de nivel de combustibil, defecțiuni alternative... etc.

Dacă mai este vreun utilizator în aceeași situație ca mine, ei bine... ce pot să vă spun? Singura chestie e că, dacă, la fel ca mine, nu vă permiteți să schimbați mașinile... ei bine, aveți răbdare!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #5751 prin manual-mecanic
Și nici nu o să mai spun de defectarea constantă a becurilor, care trebuie înlocuite din când în când. Cel mai bun lucru e că deja încep să mă obișnuiesc. Dă jos roata... aripa roții... și aproape ai terminat, hehe.