Căutare MDM

Buletin

Pierdere totală

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 11 luni #5566 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Pierdere totală
Dragă prietene:
Ai noroc că ești asigurat la Allianz. Este una dintre puținele companii care plătesc pentru asta.
Nu este nevoie de niciun avocat, ci doar de agentul tău de asigurări.
Deocamdată, spune-le că nu accepți oferta de despăgubire pe care ți-au făcut-o deja sau pe care urmează să ți-o facă.
Allianz, prin intermediul expertului SIU, stabilește valoarea de piață. Apoi, vehiculul avariat este scos la licitație la mai multe centre de fier vechi; rezultatul va fi valoarea rezultată minus valoarea resturilor și
Vrei să-l repari?
Spune-i agentului tău că vrei să repari vehiculul. Roagă compania, adică procesatorul care se ocupă de caz, care apare în formularul lor de gestionare a daunelor, să trimită expertul să urmărească reparația vehiculului.
Expertul va vizita săptămânal și va inspecta întreaga reparație până la finalizare.
Odată ce reparația este finalizată, ai două opțiuni:
1. Plătește factura și o dai agentului tău.
2. Cere factura în avans de la service dacă ai încredere în ei și apoi dă-o agentului tău.
3. Cere despăgubiri pentru suma facturii.
Agentul tău de asigurări ar trebui să solicite garanția de despăgubire în avans, deoarece toate polițele, de la garanțiile de bază până la cele pentru vătămări corporale, o au.
Dacă agentul tău o scanează și o indexează în formularul de gestionare a daunelor și solicită despăgubirea în avans, ți-o va transfera în 2-3 zile.
Am făcut acest proces de multe ori și crede-mă, este adevărat și îți vor repara vehiculul.
Sper că ți-a fost de ajutor. Îmi vei spune rezultatul.

2-pi

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 11 luni #5572 prin manual-mecanic
Ei bine, (tovarăși), văd că problemele voastre au fost rezolvate în mod satisfăcător, așa cum v-am spus.
Cred că serviciile mele s-au terminat aici, acum ai un consilier mai competent decât mine, hahahahahaha.
Salutări și mult noroc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 11 luni #5592 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc pentru informații și pentru ajutorul acordat în a-mi explica toate acestea, pentru că aici, firma mea este un adevărat dezastru, nu m-au informat despre nimic din toate acestea sau ceva de genul acesta, spuneți că este una dintre cele care plătesc, din ce văd aici îmi dă mult de gândit, de asemenea, vă spun că atunci când au văzut problema așa cum era la început, mi-au dat numărul de telefon al avocatului companiei ca să-l pot contacta, cred că este puțin rușinos că clientul este cel care trebuie să facă toți acești pași, când mă gândesc, nu confirm că plătesc pentru toate acestea și alte servicii, cel puțin așa cred, pentru că i-am spus și asigurătorului că în poliță i-am spus să includă o mașină de schimb și acum spune că nu vreau să dovedesc că am nevoie de vehicul pentru a călători în afara orașului meu, dar nu a uitat să o includă pentru a încasa acea acoperire.
Oricum, nu vreau să vă mai plictisesc. Știți mai bine decât mine cum funcționează toate acestea.
Cu cele mai bune gânduri și vă mulțumesc pentru ajutor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 11 luni #5593 prin manual-mecanic
Scuze, am uitat să salut și o colegă excelentă,
MULȚUMESC, Eljota.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6976 prin manual-mecanic
Salut tuturor, căutând pe net am dat peste acest forum și văzând cât de amabili sunteți cu toții, îndrăznesc să vă cer ajutorul, deoarece cazul meu este foarte asemănător cu cel al lui Xchemax și Elbuta (cred). Aseară mi-am lăsat mașina parcată și poliția m-a trezit pentru că niște studenți au ieșit la petrecere și, după ce s-au îmbătat, au luat mașina: rezultatul este că s-au izbit de a mea și m-au făcut un sandviș împreună cu alte două mașini (și mașina s-a oprit pentru că era un copac în fața ei). A mea a fost cea mai grav afectată, portbagajul și partea din față distruse, iar puntea spate (din moment ce impactul a împins-o pe trotuar) s-a înșurubat. Din fericire (spun asta ca să nu plâng) nu lucrez lunile astea și nu „am nevoie” de mașină. Dar ceea ce mă sperie este că firma îmi va declara mașina în daună totală. Apropo, este un Nissan Micra de cinci ani (tocmai am terminat de achitat-o, ceea ce este o glumă). Cred că acum trebuie să aștept să vină expertul și să nu mă grăbesc, dar dacă mi se întâmplă asta, ce ar trebui să fac? Nu vreau să cumpăr o mașină nouă, ci doar să o repar. Am raportul de accident, iar compania mea este AMA. Ei bine, poate că mă grăbesc, dar tot nu cred și prefer să fiu pregătit pentru orice îmi iese în cale. Cu cele mai bune urări.