Căutare MDM

Buletin

probleme cu aerul condiționat

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 4 luni - Acum 7 ani și 4 luni #53019 prin manual-mecanic
Probleme cu aerul condiționat Publicat de manual-mecanica
Bună, am probleme cu aerul condiționat. Uneori suflă
aer rece, dar dintr-o dată se oprește din răcit. Mă poate ajuta cineva?

Am un Mercedes 300 E din 1987.

Cu stimă.
Ultima editare: acum 7 ani și 4 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 4 luni #53042 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul problemelor legate de aerul condiționat
Ai putea începe să verifici dacă există defecțiuni la conexiunile electrice, cum ar fi compresorul, senzorii de joasă și înaltă presiune (dacă are) din cabină, să scoți conectorul de la rezistențele suflantei, precum și cel care ajunge la comenzile de aer ........... dacă le vezi cu coroziune sau murdărie, curăță-le cu un ac sau ceva ascuțit sau, dacă este posibil, scoate pinii și șlefuiește-i. De asemenea, ar trebui să te asiguri dacă defectul este la comenzile de climatizare, este frecvent, în special la comenzile de viteză ale suflantei, și să excluzi asta ................... și dacă ai cunoștințele necesare, ai putea începe prin a verifica tensiunile ...... salutări, sper că ți-am dat câteva idei care ți-ar putea fi utile, salutări ..............

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.