Căutare MDM

Buletin

temperatura motorului.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 8 luni #52980 prin manual-mecanic
Temperatura motorului. Publicat de manual-mecanica
Am dezvoltat un complement pentru echipamentele GPS, și se bazează pe prevenirea supraîncălzirii motorului printr-un circuit de protecție care imobilizează mașina înainte ca temperatura să atingă nivelul maxim al indicatorilor, protejând-o de încălzirea excesivă. În momentul în care mașina este blocată, trimite un SMS cu alerta de supraîncălzire prin GPS și se resetează singură când revine la temperatura corespunzătoare, împiedicând utilizarea ulterioară a unității și provocând daune suplimentare. Acum întrebarea mea este dacă aveți înregistrări exacte de temperatură în grade Celsius luate de la chiulasele motorului. Am luat deja citirile de la mașinile Tsuru și Ford Fiesta, iar temperatura normală de funcționare este de 76 de grade la ambele motoare. Nivelul maxim al indicatorului este setat la 115 grade, aceasta este o indicație că motorul este deja în pericol. Cu circuitul, blochez mașina la 90 de grade, ceea ce este mult sub punctul maxim. Are cineva citirile de la alte mărci?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.