Căutare MDM

Buletin

Reparații Calculatoare Auto UNDE, CINE????????????

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 6 luni #52928 prin manual-mecanic
Sunt cei care spun că le repară și când vine momentul, mecanicii rămân în mijlocul problemei.
Vedem ateliere cu simulatoare, diverse scanere și se pare că au cunoștințe, dar computerele nu sunt reparate corespunzător. CE SE ÎNTÂMPLĂ? Nu există suficiente informații despre ele, diagrame sau specificații.
Nu am vrut să le comand online de teamă să nu primesc un răspuns în garanție din cauza cât de scumpe sunt.
Caut să am service-ul în orașul meu pentru a nu aștepta prea mult din cauza presiunii clienților care rămân fără vehiculul lor în orașul meu din Mexic,
bine că repararea unui computer NU ar trebui să fie simplă; există componente foarte complexe în el, există zone de memorie, drivere pentru injectoare, semnale de intrare pentru senzori, ieșiri pentru actuatoare etc.
Și știu foarte bine că aceasta nu este o problemă doar în această țară, ci în toată America Latină, deoarece fără acel computer, fie că este vorba de motor, caroserie, ABS etc., vehiculul este adesea lăsat abandonat și devine gunoi tehnologic.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.