Căutare MDM

Buletin

LANSAREA SCANERULUI X431

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 10 luni #52625 prin manual-mecanic
LANSAREA SCANERULUI X431 Publicat de manual-mecanica
Salutări întregii comunități, salutări din Panama
Am cumpărat un scaner Launch X431 de pe eBay și nu îl pot actualiza. Nu am codul dealerului sau parola. Dacă cineva m-ar putea ajuta, aș fi foarte recunoscător. Am suferit recent un accident vascular cerebral, care mi-a afectat emisfera stângă, adică tot brațul și mâna. Slavă Domnului că acum pot merge cu ajutorul unui baston. În prezent fac terapie ocupațională. Cu toate acestea, prognosticul nu este foarte încurajator, iar diagnosticul computerizat ar fi singura mea modalitate de a câștiga niște bani.
Cu sinceritate, Jorge Diaz din Panama
E-mailurile mele sunt

Un milion de mulțumiri pentru atenție
și scuze pentru lungimea subiectului

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 10 luni #52633 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema LANSAREA SCANERULUI X431
Îmi pare rău să vă informez că actualizările sunt permise doar pentru produsele achiziționate direct de la Launch. Este posibil să puteți obține actualizări dacă contactați fabrica și plătiți pentru ele.
Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 10 luni #52668 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema LANSAREA SCANERULUI X431
Bună ziua, Junior, îți mulțumesc foarte mult pentru răspuns. Voi încerca să te contactez
pentru a vedea dacă pot găsi o soluție
. Salutări din Panama.