Bună dimineața tuturor, sunt nou pe aici și am o problemă. Am un Audi A4 Quattro, motor 2.5 TDI V6 cu 155 CP și cutie de viteze automată, înmatriculat în 1999. Este destul de vechi, dar mă servește bine. Problema este că în ultima vreme, când urc panta, nu accelerează bine; pur și simplu se oprește, și cu cât apăs mai mult accelerația, cu atât pare să câștige mai puțină putere. Am observat că nu pare să schimbe vitezele în aceste circumstanțe, dar dacă îl pun în modul manual sau în poziția 4 a selectorului, pare să-și revină puțin la început, apoi pierde din nou putere. Are 320.000 km, dar a mers perfect până de curând. Este important pentru mine să repar asta, deoarece sunt o persoană cu dizabilități și a fost adaptată pentru persoane cu dizabilități. Aș aprecia dacă cineva mi-ar putea da niște indicii despre care ar putea fi problema, pentru că nu pot cumpăra altul acum. Mulțumesc foarte mult și salutări tuturor. De asemenea, vă pot spune că
am schimbat recent supapa EGR, senzorul de debit masic, uleiul și filtrul de transmisie.