Căutare MDM

Buletin

pierderea puterii

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 3 luni - Acum 8 ani și 3 luni #52427 prin manual-mecanic
Pierdere de putere Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața tuturor, sunt nou și am o problemă, am un Audi 4 quattro, motor 2.5 TDI V6 cu 155 CP, transmisie automată, an de înmatriculare 1999, este foarte vechi dar îmi face service-ul, problema este că de ceva vreme, când vine o pantă nu mai urcă, rămâne și cu cât apeși mai mult accelerația cu atât merge mai încet, am observat că nu pare să schimbe treapta de viteză în aceste circumstanțe, dar o pun în poziția manuală sau în poziția 4 a selectorului și la început pare să-și revină puțin dar apoi cade, are 320.000 km dar mergea excelent până de curând, pentru mine este important să o repar pentru că sunt handicapat și am adaptat-o, aș aprecia dacă cineva mi-ar putea da un indiciu să știu ce să fac pentru că acum nu pot cumpăra alta, vă mulțumesc foarte mult, și salutări tuturor, vă pot spune și că
am schimbat recent supapa EGR, debitmetrul, uleiul și filtrul de la transmisie automată
Ultima editare: acum 8 ani și 3 luni de către . Motiv: furnizați mai multe informații

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.