Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ LA MOTORUL MR18DE CU METALELE BIELEI.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 6 luni #52189 prin manual-mecanic
MOTOR TIIDA 2007,
această mașină a ajuns la service, arunca multă presiune prin capacul de admisie, am verificat PCV-ul și funcționa bine, clientului i s-a spus că problema erau segmenții și a fost demontat, metalele au fost cumpărate în standard și se pare că metalele când le compar cu cele care vin cu mașina sunt mai subțiri și mai înguste, acest motor este un MR18DE. Am fost deja la reprezentanță să compar bielele noi cu cele folosite și sunt la fel, metalele originale sunt aceleași cu cele pe care mi le vând la magazinul de piese auto, nu înțeleg de ce metalele cu care vine acest motor spun că sunt în standard și sunt mai groase și mai late decât cele pe care mi le vând, se pare că au fost adaptate, partea proastă este că arată foarte deteriorate și nu știu dacă ar trebui să pună aceleași sau să le facă să se refacă.
se pare că au rectificat arborele cotit și l-au lăsat la 30, dar pentru că metalele spun că sunt în standard.
Îl las aici ca fundal, în caz că i se întâmplă altcuiva.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.