Căutare MDM

Buletin

SENZOR DE OXIGEN AVEO DE ÎNALTĂ TENSIUNE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 3 luni #52175 prin manual-mecanic
SENZOR DE OXIGEN AVEO DE ÎNALTĂ TENSIUNE Publicat de manual-mecanica
AM NEVOIE DE AJUTOR, VĂ ROG.
Am un Chevrolet Aveo din 2006. Când este cald, tensiunea la senzorul de oxigen crește. Injectoarele și regulatorul de presiune a combustibilului au fost deja verificate. Toți senzorii au intervale de funcționare excelente.
Senzorul de oxigen și senzorul de temperatură a lichidului de răcire au fost înlocuite.
Am încercat cu un modul de la o altă mașină și problema persistă. Supapa canistrei s-a deconectat și rămâne la fel.
Când motorul atinge temperatura normală de funcționare, scanerul îmi arată o buclă închisă și uneori bucla se deschide. În acel moment, reglarea pe interval lung a combustibilului devine negativă, scăzând la -34, iar tensiunea la senzorul de oxigen începe să crească la 1.300 mV.
Mă poate ajuta cineva?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 3 luni - Acum 8 ani și 3 luni #52183 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema SENZOR DE OXIGEN AVEO DE ÎNALTĂ TENSIUNE
Ar fi bine să deconectezi senzorul sau senzorii de oxigen cât timp apare problema, ca să vezi ce valori arată pe scaner. Se presupune că ar trebui să mai rămână în jur de 450 mV dacă crește, în plus problema este internă la ECU.
Ultima editare: acum 8 ani și 3 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.