Căutare MDM

Buletin

Probleme cu carburatorul la Suzuki Samurai 1.3. Accelerează automat, uneori se oprește.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 8 luni #52072 prin manual-mecanic
Bună ziua.
Am o problemă cu un Suzuki Amurai SJ413 1.3. Problema este că uneori, mai ales când este cald, când încetinesc, se întoarce și nu mai poate ține motorul la ralanti; se oprește. Mă întreb dacă i s-a întâmplat cuiva așa ceva sau știe unde ar putea fi problema.

Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 7 luni #52119 prin manual-mecanic
Salut mibato, aprinderea inversă la turație ar putea fi din cauza amestecului de combustibil prea sărac, care ar putea detona (verifică dacă electrozii bujiei nu sunt albicioși). De asemenea, dacă aprinderea este dezechilibrată, aprinderea inversă la turație. Ceea ce aș face eu ar fi să curăț carburatorul demontat, schimbând garniturile și ajustând flotorul dacă este necesar. Vasul de admisie ar putea fi murdar, motiv pentru care nu merge la ralanti, sau din cauza unui blocaj al duzei sau a unei admisii de aer între garnitura de pe capac. De asemenea, verifică conductele de vid care merg la actuatoare, asigură-te că nu sunt crăpate sau nu inspiră aer. Pe scurt, cel mai bine este să le verifici după ce le-ai curățat temeinic (aceste lucrări nu ar trebui făcute pe jumătate, folosește doar un spray de curățare a carburatorului și gata...)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.