Căutare MDM

Buletin

schimbarea articulației sferice

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 8 luni #51973 prin manual-mecanic
Schimbați articulația sferică. Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am un Citroen Saxi 1500 diesel. Aș dori să știu dacă rotula suspensiei față se poate schimba fără presă, doar cu un ciocan și să fiu foarte atent. Vă rog, dacă cineva a schimbat-o, vă rog să răspundeți. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 8 luni #51980 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema schimbării articulației sferice
Salut, tijerita, cel mai bine e să mergi la un centru de fier vechi și să iei o triunghi complet (nu valorează mult). Îți spun dinainte că nu merită să scoți articulația sferică (iese cu o lovitură suficient de puternică), dar dacă încerci să o pui la loc, o vei deteriora și nu vei oferi nicio siguranță. ESTE O PIESĂ FOARTE IMPORTANTĂ pentru siguranță (vorbesc din experiență). De asemenea, dacă e rupt doar capacul de praf și articulația sferică nu are joc, curăță-l, unge-l și schimbă capacul de praf. Noroc!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 8 luni #51999 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema schimbării articulației sferice
Mulțumesc, Ismael. În cele din urmă l-am scos cu un ciocan și l-am pus la loc cu o presă. Cu stimă.