Căutare MDM

Buletin

Ajutor autocom / delphi

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 10 luni #51821 prin manual-mecanic
Ajutor autocom / delphi Publicat de manual-mecanica
Salut,
am Autocom CDP-ul normal. Cel auriu metalic, numărul de serie 30250.
Îl am rulând cu software-ul Autocom 2011.1.
Indiferent de câte ori încerc să instalez (pe un alt computer nou, de fiecare dată fac o restaurare pentru a șterge totul) o versiune mai nouă fie de Autocom, fie de Delphi 2012, 2013, 2014 instalându-l ca 30250, odată instalat, când încerc să rulez testul VCI, hardware-ul îmi spune că instalarea software-ului nu corespunde cu hardware-ul. Mă poate ajuta cineva? Mulțumesc foarte mult.

P.S. În ceea ce privește numărul de serie, cred că este corect, deoarece este cel care apare în test pe celălalt computer pe care îl am rulând cu 2011. Am încercat și eu, doar pentru a testa, alte numere de serie, dar nimic.

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 10 luni #51829 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Ajutor Autocom / Delphi
Bună ziua, când instalați o versiune nouă de software trebuie să actualizați firmware-ul VCI deoarece acesta nu va recunoaște VCI-ul cu firmware-ul vechi. În același pachet cu actualizarea ar trebui să existe un folder care să spună firmware și acolo va fi fișierul pentru actualizarea VCI-ului. Am reușit să actualizez VCI-ul doar prin cablu, deși cu programul funcționează prin Bluetooth. Încercați să căutați un videoclip pe YouTube și stați liniștiți. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.