Salut tuturor, aceasta este prima mea postare și aș dori să mă prezint pe scurt. Sunt pasionat de camioane încă din copilărie. Tatăl meu a fost șofer de camion, dar din cauza circumstanțelor vieții, nu am putut să-i calc pe urme. Dar îmi place foarte mult să citesc forumuri, articole și lucruri legate de camioane. Una dintre mărcile mele preferate este Volvo, așa că nu vă alarmați dacă postările mele se învârt de obicei în jurul fabuloaselor lor camioane.
Sunt argentinian și săptămâna trecută am văzut prezentarea noului Volvo VM Euro 5 în țara noastră. Aș vrea să aflu puțin mai multe, deoarece a debutat în Europa acum ceva timp. Din câte am văzut, este o nouă linie de camioane semi-grele cu motoare turbodiesel cu puteri cuprinse între 220, 270 și 330 CP și transmisii manuale sau automate I-Shift. Poate cineva să-mi dea niște referințe? Am
văzut și câteva site-uri web care spun că este „cel mai economic din categoria sa”, fapt care în Argentina l-ar face un produs mai popular datorită economiei în schimbare pe care o experimentăm. Conform
Volvo Trucks , acestea sunt „cele mai economice motoare din clasa lor”, oferind trei game de putere: 220, 270 și 330 CP. Sunt o dezvoltare comună Volvo/MWM și dispun de un motor de 7,2 litri cu șase cilindri în linie, patru supape pe cilindru, injecție directă common rail și control electronic.
Ce părere aveți?