Căutare MDM

Buletin

debitmetru sau MAF Hyundai Elantra 1993

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 1 lună #51542 prin manual-mecanic
Debitmetru sau MAF Hyundai Elantra din 1993 Publicat de manual-mecanica
Trebuie să cumpăr această piesă sau una de schimb pentru că se defectează și nu găsesc o soluție. Știe cineva cum să o repar sau de unde pot obține o piesă de schimb? Mulțumesc forumului.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 9 luni #51899 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual mecanic pe tema unui debitmetru sau MAF Hyundai Elantra din 1993.
Salut prietene, îmi pare rău, am cumpărat recent un Hyundai Elantra 93 1.8, ceea ce se întâmplă este că l-am cumpărat pentru a schimba supapele pentru că s-a rupt cureaua de distribuție, trebuie să știu câți dinți are acea cureauă, cea care s-a rupt are 153 de dinți, dar peste tot primesc una de 151 de dinți și referințele pe care mi le dau sunt de 151 de dinți și nu găsesc pe nimeni în apropiere cu același model de mașină, dacă ai putea clarifica această îndoială aș aprecia, salutări și sper să ai noroc în căutarea piesei, este oarecum dificil să găsești piese de schimb pentru ea aici, Venezuela - Tachira.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.