Căutare MDM

Buletin

Alegeți vehiculul pe motorină/benzină

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 1 lună #51290 prin manual-mecanic
Alegerea unui vehicul pe motorină/benzină Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, știu că acest site web este despre mecanică, dar știu că ești familiarizat și cu cumpărarea de vehicule și vreau să văd dacă mă poți ajuta să decid ce mașină să cumpăr.

M-am uitat la Seat Ibiza în următoarele modele, cu următoarele prețuri.

Seat Ibiza 1.4 TDI 90CP (Motorină), Reference (fără bibelouri: aer condiționat, buton normal, fără crom, capace roți, fără proiectoare de ceață...) 13.800 €

Seat Ibiza 1.2 TSI 90CP (Benzină), Style (fără bibelouri: aer condiționat, buton normal, fără crom, capace roți, fără proiectoare de ceață...) 12.500 €

Seat Ibiza 1.2 TSI 90CP (Benzină) , Connect (Climatizare, proiectoare de ceață, kit hands-free, detalii cromate, scaune frumoase, jante din aliaj, pilot automat și toate lucrurile ciudate pe care le poți face cu un telefon mobil) 13.000 €

Mașina ar fi pentru o utilizare de aproximativ 500-600 km pe lună în Almeria, pe care dintre aceste trei vehicule l-ați recomanda ca referință?

Consum
Întreținere
Economii
Calitatea motorului.
Etc.

Dacă ar exista un alt vehicul cu caracteristici similare și pentru mai puțin de 13.800 €, care ar fi?

Mulțumesc, cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.