Bună ziua, știu că acest site web este despre mecanică, dar știu și că aveți experiență în cumpărarea de vehicule și am nevoie de ajutor în a mă decide ce mașină să cumpăr.
M-am uitat la Seat Ibiza în următoarele modele și la următoarele prețuri.
Seat Ibiza 1.4 TDI 90 CP (Motorină), Reference (de bază: aer condiționat, schimbător de viteze standard, fără ornamente cromate, capace roți, fără proiectoare de ceață...) 13.800 €
Seat Ibiza 1.2 TSI 90 CP (Benzină), Style (de bază: aer condiționat, schimbător de viteze standard, fără ornamente cromate, capace roți, fără proiectoare de ceață...) 12.500 €
Seat Ibiza 1.2 TSI 90 CP (Benzină) , Connect (climatizare, proiectoare de ceață, sistem hands-free, detalii cromate, scaune frumoase, jante din aliaj, pilot automat și toate celelalte funcții pe care le poți face cu un telefon mobil) 13.000 €
Mașina ar urma să fie folosită aproximativ 500-600 km pe lună în Almeria. Pe care dintre aceste trei vehicule l-ați recomanda în funcție de:
consumul de combustibil,
întreținerea
, economiile și
calitatea motorului?
Etc.
Dacă ar exista un alt vehicul cu caracteristici similare pentru mai puțin de 13.800 €, care ar fi acela?
Vă mulțumesc, cu cele mai bune gânduri.