Căutare MDM

Buletin

Cum să afli tipul de motor al unui Peugeot 206

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 6 luni #50970 prin manual-mecanic
Bună ziua, am nevoie de o piesă de schimb pentru un Peugeot 206 din 2005. Am descărcat manualul de piese pentru acest vehicul, dar există patru modele diferite. Am exclus deja unul pentru că avea trei uși și altul pentru că era diesel. Pentru a diferenția între celelalte două, trebuie să caut după numărul motorului sau al șasiului? Mecanicul mi-a mai spus că piesa se numește dispozitiv de fixare a butucului de direcție, dar în manual găsesc doar ceva numit „Braț de direcție și butuc față” (sau „amortizor”, „braț” și „butuc față”), care are legătură cu suspensia. Este același lucru? Problema mea este că nu sunt în țara mea natală, unde se află mașina mea, și vrem să găsim piesa de schimb în Statele Unite. Aș aprecia foarte mult dacă cineva mi-ar putea clarifica aceste întrebări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 6 luni - Acum 9 ani și 6 luni #50973 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Cum să știi tipul de motor al unui Peugeot 206
Nu cred că o să găsești în SUA. N-am văzut niciodată un Peugeot 206, dar trimite-mi numărul complet de șasiu și îți voi spune ce motor ai.
Îți trimit o diagramă a părții frontale ca să-mi poți spune de ce ai nevoie, A sau 2?

Ultima editare: acum 9 ani și 6 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 6 luni #50974 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Cum să știi tipul de motor al unui Peugeot 206
Ei bine, mecanicul a spus că era vorba de opritorul butucului de direcție. Nu am numărul motorului sau al șasiului în acest moment; vor afla ei pentru mine.
Ar putea fi piesa la care te referi? Mulțumesc foarte mult pentru răspuns.