Căutare MDM

Buletin

Sprinter cu coduri de eroare P0109, P0105, P

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 5 luni #50791 prin manual-mecanic
Am nevoie de o soluție pentru aceste coduri. Am înlocuit senzorul de presiune și supapa de la Raid cu unele uzate și tot îmi dă aceleași coduri, iar motorul începe să zdrăngănească. Am verificat continuitatea cablurilor senzorului până la unitate și toate sunt bune. Am trimis unitatea la testat și spun că este în regulă. Am nevoie de cineva să mă ajute; sunt blocat. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 5 luni #50794 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema sprinterului cu codurile de eroare p0109, p0105, p
Bună ziua, este probabil ca senzorul MAP sau furtunul de vacuum care se conectează la acesta să fie deteriorat. De asemenea, verificați semnalul de la TPMS și de la senzorul în sine, verificați dacă nu sunt scurtcircuitate la masă. Acest lucru este legat de codul P0105. De asemenea, o tensiune scăzută a bateriei poate cauza apariția acestui cod.
P0105 Mercedes-Benz Descriere
Presiunea absolută în galeria de admisie (senzorul MAP) furnizează informații instantanee despre presiunea în galeria de admisie către modulul de control al motorului (ECM). Datele sunt utilizate pentru a calcula densitatea aerului și a determina debitul masic al motorului, care la rândul său determină doza de combustibil necesară pentru o ardere optimă. Un motor cu injecție poate utiliza alternativ un senzor de debit masic (MAF) pentru a detecta debitul de aer la admisie. La unele vehicule, senzorul MAF este integrat în ECM.

P0109 Mercedes-Benz Descriere
Presiunea absolută în galeria de admisie (senzorul MAP) furnizează informații instantanee despre presiunea în galeria de admisie către modulul de control al motorului (ECM). Datele sunt utilizate pentru a calcula densitatea aerului și a determina debitul masic al motorului, care la rândul său determină doza de combustibil necesară pentru o ardere optimă. Un motor cu injecție poate utiliza alternativ un senzor de debit masic (MAF) pentru a detecta debitul de aer la admisie.
Verificați senzorul MAP pentru coduri care indică deteriorări sau un scurtcircuit. Sper că acest lucru vă ajută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 5 luni #50798 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema sprinterului cu codurile de eroare p0109, p0105, p
Am schimbat deja senzorul de hartă, senzorul de presiune și supapa de presiune a raidului și este tot la fel.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 5 luni - Acum 9 ani și 5 luni #50799 prin manual-mecanic
Descrierea tuturor codurilor de eroare conține trei motive de bază și inevitabile: componenta, cablajul și sistemul electric.
Nu este vorba de înlocuirea componentei fără a verifica mai întâi conexiunile și starea cablurilor.
Spui că ai testat continuitatea cablurilor și este în regulă, dar ai verificat rezistența?
Dacă un cablu are mai mult de 1 ohm între capete, acest lucru va face ca semnalul care circulă prin el să varieze. Reține că, dacă vorbești despre un senzor, acesta generează un semnal de tensiune variabilă pentru a indica ECU-ului starea de încărcare a motorului. Semnalul este utilizat pentru a gestiona momentul injecției și timpul de deschidere a injectorului. Prin urmare, dacă cablul este rezistiv, va altera semnalul, generând o funcționare neregulată.
Verifică rezistența cablajului; ar trebui să indice până la 0,4 ohmi pe tester dacă este normal.
Ultima editare: acum 9 ani și 5 luni de către .