Căutare MDM

Buletin

senzor de temperatură

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 8 luni #50458 prin manual-mecanic
senzor de temperatură Publicat de manual-mecanica
Salut, sunt Carlos și mă înscriu astăzi pe forum. Am nevoie de ajutor cu asta. Am un Fiat Palio Adventure din 2005, 1.8. Indicatorul de temperatură este constant la zero și cred că ar putea fi un senzor de temperatură defect. Vreau să-l înlocuiesc, dar nu știu unde este amplasat pe motor. Dacă cineva dintre voi îl cunoaște sau l-a înlocuit, vă rog să-mi spuneți unde este. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 8 luni #50460 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema senzorilor de temperatură
Salut
! La fel ca tine, abia astăzi mă alătur acestui forum.
Sunt mecanic și ceea ce ți se întâmplă este probabil termostatul lichidului de răcire. Așa că îți recomand să începi de acolo, dar nu înainte de a verifica dacă ai antigel... acesta este cel mai important lucru.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 8 luni #50462 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema senzorilor de temperatură
Mulțumesc Juan Carlos, dar nu e vorba de asta, din moment ce mașina merge foarte bine și are lichid de răcire, termostatul funcționează și ventilatorul electric la fel, la un moment dat acum două luni acul a încetat să funcționeze și a ajuns la zero, poate senzorul a încetat să funcționeze și trebuie să-l înlocuiesc, vreau să o fac înainte să mă joc cu computerul, vreau să știu unde este nenorocitul ăla de senzor ca să-l schimb, ai sau are cineva sau știe unde să găsesc un manual de piese pentru Palio Adventure ca să pot verifica unde este și să-l înlocuiesc.