Căutare MDM

Buletin

Imposibil de încărcat gaz

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 1 lună #50063 prin manual-mecanic
Imposibil de încărcat gaz Publicat de manual-mecanica
Hi Două Opeluri, un Vectra din '89 și un Combo din '04. Ambele au instalat suplimentar kitul de alimentare cu GPL. Duza de alimentare este un sistem italian, așa că am nevoie de un adaptor pentru a alimenta în Spania. Am unul, fabricat cine știe unde, și cu Vectra nu am probleme la alimentare, dar cu Combo NU, NU. Și da, se poate presupune că adaptorul meu este oarecum defect, același lucru se întâmplă și cu adaptoarele de la benzinărie, care se presupune că sunt standard. Turn puțin și după un timp încep să iasă vapori vizibili și apoi scapă gaz lichid. Singura diferență dintre cele două kituri este că Vectra are evaporator, iar Combo are injectoare.
Am întrebat la mai multe ateliere și toți au încercat să-mi vândă o duză și un adaptor noi, spunându-mi că duza era defectă. Dar asta nu mă convinge, pentru că dacă ar fi adevărat, mi-ar cauza probleme, și în alte țări unde se folosește același sistem de duze și pistoalele cu jet sunt proiectate pentru acel sistem.
Ei bine, dacă cineva are vreo idee despre ce se întâmplă sau îmi poate spune de unde pot obține informații despre cum să rezolv această problemă, aș fi recunoscător.

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.