Hi Două Opeluri, un Vectra din 1989 și un Combo din 2004. Ambele au kituri de conversie GPL instalate. Duza de alimentare este italiană, așa că am nevoie de un adaptor pentru a alimenta în Spania. Am unul, fabricat Dumnezeu știe unde, și nu am probleme să alimentez Vectra, dar nu și Combo-ul. Deși e sigur că adaptorul meu este defect, același lucru se întâmplă și cu adaptoarele de la benzinărie, care ar trebui să fie standard. Pompează puțin, și după un timp, încep să apară vapori vizibili, urmați de scurgeri de gaz lichid. Singura diferență dintre cele două kituri este că Vectra are evaporator, în timp ce Combo are injectoare.
Am întrebat la mai multe ateliere și toți au încercat să-mi vândă o duză și un adaptor noi, spunându-mi că duza era defectă. Dar asta nu mă convinge, pentru că dacă ar fi adevărat, ar cauza probleme, mai ales în alte țări unde se folosește același sistem de duze și pistoalele de pulverizare sunt proiectate pentru acel sistem.
Ei bine, dacă cineva are vreo idee despre ce se întâmplă sau îmi poate spune unde pot găsi informații despre cum să rezolv această problemă, aș fi recunoscător.
Mulțumesc.