Căutare MDM

Buletin

defecțiune a motorului

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 11 luni #49895 prin manual-mecanic
Defecțiune motor Publicat de manual-mecanica
BUNĂ. Am o problemă cu un D-MAX 3.0 Diesel din 2006 pe care nu am reușit să o rezolv. Îl turez la 3.500 RPM și martorul motor clipește o secundă, apoi se defectează. L-am dus la laboratorul de motorină și m-au pus să înlocuiesc pompa de combustibil pentru că aveam probleme cu avansul și am decis să o schimb cu una nouă, dar tot am aceeași defecțiune. Când l-am scanat, codurile pe care le are sunt P1650 și P1651. Am înlocuit senzorul de poziție a arborelui cotit și TPS-ul complet de la o altă camionetă similară. Ce sfătuiți?

Mulțumesc. Voi ține legătura.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 11 luni #49896 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul defecțiunii motorului
Salut prietene. Aș recomanda verificarea întregului cablaj de la ECM la PSG (pompa de injecție a combustibilului). Codurile menționate se referă la o defecțiune a liniilor de comunicare CAN dintre ECM și PSG. Dacă ai înlocuit deja pompa, tot ce trebuie să faci este să verifici cablajul sau să înlocuiești ECM-ul.
Sper că aceste informații vă sunt utile.
Dacă aveți nevoie de mai multe informații, spuneți-mi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 11 luni #49897 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul defecțiunii motorului
Mersi, Andres, dar am verificat deja cablajul și am înlocuit și ECM-ul, senzorul de poziție al arborelui cotit și întregul TPS (care era de la o altă camionetă D-MAX pe care o am) și nu se defectează.

Voi fi atent.