Căutare MDM

Buletin

Fum negru de la evacuare la CRDI 2010

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 4 luni #49776 prin manual-mecanic
CRDi 2010 - Fum negru de la evacuare - Postat de manual-mecanica
Încă am aceeași problemă. Am schimbat comutatorul ambreiajului și nu s-a schimbat nimic. Am dus mașina la scanare și nu a afișat nicio eroare. Mecanicul spune că trebuie să fie un injector defect, pe care, așa cum am menționat, l-am testat pe un stand de lucru. I-am spus mecanicului despre senzorul MAF, iar el a spus că dacă ar fi fost defect, scanerul ar fi indicat asta. Singura modificare pe care am observat-o la mașină este că la accelerare, e ca atunci când o benzinărie are o bujie ratată; apoi crește brusc puterea, dar scoate un nor de fum când schimbă vitezele și se oprește. Dacă îl apeși, scoate un alt nor de fum, prinde viteză și apoi intră în ralanti. Aș aprecia orice ajutor înainte de a decide să schimb injectoarele, care sunt foarte scumpe.
Mașina nu consumă ulei, iar consumul de motorină nu a crescut.
Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Jose

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 4 luni #49779 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema unui CRDI din 2010 cu fum negru de la evacuare
Bună ziua, coleg, ați putea să-mi furnizați marca și modelul mașinii? V-aș putea ajuta puțin mai mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.