Căutare MDM

Buletin

Fum negru de la evacuare la CRDI 2010

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 6 zile #49776 prin manual-mecanic
Fum negru de la evacuare pentru CRDI 2010 Publicat de manual-mecanica
Problema o am în continuare, am schimbat comutatorul ambreiajului și nu s-a întâmplat nimic, am dus mașina la un scaner și nu a arătat nicio anomalie, așa că mecanicul îmi spune că injectorul trebuie să fie defect, ceea ce, după cum v-am spus, am verificat pe bancul de lucru, i-am spus mecanicului despre senzorul MAF, mi-a spus că dacă ar fi fost defect scanerul ar fi indicat asta. Singura modificare care s-a observat la mașină este că la accelerare este ca atunci când un camion pe benzină are bujia defectă și apoi țâșnește puternic în sus, dar creează un nor de fum la schimbarea în treaptă mică, dar dacă forțezi, scoate un nou nor de fum, prinde viteză și coboară la minim. Aș aprecia ajutor înainte de a decide să schimbi injectoarele, care costă mulți bani.
Mașina nu consumă ulei și nici nu a crescut consumul de motorină,
vă mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Jose

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 6 zile #49779 prin manual-mecanic
Bună ziua, coleg, ați putea să-mi furnizați marca și modelul mașinii? V-aș putea ajuta puțin mai mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.