Căutare MDM

Buletin

problemă de iluminare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și o săptămână #49741 prin manual-mecanic
Problemă de iluminare Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața.
Am o problemă cu luminile de la Toledo-ul meu 1.6 pe benzină. Când am mers să trec ITP-ul, au detectat că nici faza scurtă, nici luminile de marșarier nu funcționează. Bineînțeles că m-au dat înapoi. M-am uitat la siguranțe și am văzut că nu primesc curent. Mă poate îndruma cineva dacă trec printr-un releu? M-am uitat în manualul de utilizare, dar indică doar poziția siguranțelor. Dacă cineva se poate gândi la ceva, aș aprecia dacă mi-ați putea răspunde, deoarece am la dispoziție 2 săptămâni să returnez problema. Mulțumesc și vă mulțumesc cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 17 ore #49821 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema problemelor de iluminat
Ei bine, mulțumesc că ai citit mesajul. Am rezolvat deja problema în caz că cineva are problema cu luminile de marșarier. Era în cablaj, adică la deschiderea portbagajului. Firele erau tăiate, iar faza scurtă erau de la telecomandă. Am schimbat și reparat firele și funcționează. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.