Căutare MDM

Buletin

smucituri de direcție în partea dreaptă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 2 săptămâni #49702 prin manual-mecanic
Virajul direcției în partea dreaptă Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, problema mea este următoarea: Am un Citroen ZX 1.9d 1993. Am schimbat discurile și plăcuțele de frână pentru că atunci când frânam direcția tremura, (de fapt mecanicul a făcut-o), am rămas cu 10 puncte, frânează ca un bebeluș. Mecanicul mi-a spus că trebuie să schimb placa stânga... unde puseseră deja o rotulă nouă... acum problema este că mergând de la 60 km/h sau mai mult și în linie dreaptă brusc volanul smucește spre dreapta, face asta din când în când și îmi dă niște șocuri groaznice... pentru că simt că mașina se duce dracului... Nu știu dacă cineva îmi poate spune ce ar putea fi, ca să nu-i dau un șut mecanicului în fund... pentru că nu am făcut-o înainte... cum am de gând să schimb amortizoarele mai târziu, mi-a spus că nu merită să aliniez pentru că în curând va trebui să o fac din nou când schimb amortizoarele. dar tot nu pot conduce. vă mulțumesc......

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 6 zile #49777 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe această temă : smucituri de direcție în partea dreaptă
Bună ziua, oferiți foarte puține informații pentru a vă oferi un diagnostic corect, dar smucitura bruscă mă sperie puțin. Aș verifica arborii de punte să mă asigur că nu este una dintre articulațiile homocinetice.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.