Căutare MDM

Buletin

Problemă cu bobina de aprindere la Fiat Uno

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 1 lună #49546 prin manual-mecanic
Prieteni buni, problema cu mașina mea este că încinge bobinele de aprindere atât de tare încât se deteriorează. Am pus un cablu cu rezistență de 2,3 ohmi pe ele, dar apoi se defectează, nu se mai încălzește. Bobina mea este de 2,6 ohmi, dar căutând pe Google am găsit că bobina originală a mașinii este de 0,7 ohmi până la 0,9 ohmi în înfășurarea primară. Oare asta e problema, pentru că le încinge? Mașina mea are aprindere electronică cu un modul de aprindere Bosch 9220087005 care folosește o bobină cu ohmii menționați mai sus. Cealaltă problemă este că bobinele pentru platină funcționează în aprinderile electronice, deoarece acestea sunt de obicei de 2,6 până la 3 ohmi.
PS. Am cumpărat o rezistență Bosch de 3 ohmi de pe Amazon, dar nu cred că va funcționa pentru mine.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 1 lună #49599 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema unei probleme cu bobina de aprindere Fiat Uno
Bună ziua, problema s-ar putea să nu fie bobinele, ci regulatorul electronic de tensiune din interiorul alternatorului. Verificați încărcarea alternatorului la aproximativ 2000 rpm. Dacă depășește 14 V, suprasolicitați circuitul. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 1 lună #49601 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema unei probleme cu bobina de aprindere Fiat Uno
Bună prietene, am verificat la momentul respectiv, alternatorul trimite 13,2 volți la turație mare de 3000 rpm.