Căutare MDM

Buletin

Minciuni și trucuri?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 1 lună #49507 prin manual-mecanic
Minciuni și trucuri? Publicat de manual-mecanica
Mă simt dezgustat și înșelat. La începutul căutării unui manual, mi-l arată și îmi spun: trebuie să fii înregistrat. După ce introduc informațiile și identitatea mea și îmi activez „blestematul cont”, îmi spun că manualul nu există. Cum îi spuneți?
Nu vorbesc serios.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 1 lună #49510 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Minciuni și trucuri?
Acestea sunt regulile pentru toate forumurile. Nu înțeleg îngrijorarea ta. Nu ți-a cerut nimeni bani, sau nu? Durează doar câteva minute să te înregistrezi și să accesezi baza de date.
Spune-mi ce manual cauți și poate te pot ajuta.
Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 1 lună #49511 prin manual-mecanic
Caut manualele Citroën ZX în spaniolă pentru a le descărca în format PDF. Am cumpărat un Citroën și nu am manualul, iar în Argentina nu sunt disponibile. Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 1 lună #49517 prin manual-mecanic
Am mașina aia în Simplo. Pot să-ți trimit doar capturi de ecran. Întreabă-mă ce ai nevoie și ți-l voi trimite. Trebuie să știu anul fabricației și ce motor are.
Îmbrățișări.