Căutare MDM

Buletin

Problemele la partea din față a mașinii 4x4 au fost recent reparate.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 1 lună #49503 prin manual-mecanic
Bună ziua, pun următoarea întrebare: Am avut probleme cu articulația homocinetică de la tracțiunea 4x4 față a modelului meu Grand Cherokee Limited din 1997. Aceasta menține tracțiunea permanentă pe roți. Am cumpărat-o pentru reparare și au montat-o, dar problemele au început: am făcut un drum dus-întors de 1.209 km și a prezentat următoarele semne:
a început să scoată un zgomot foarte puternic în timpul mersului (ca un teren deteriorat), apoi când am frânat am avut dificultăți în a le aplica și ulterior nu a mai răspuns. În acei kilometri consum în mod normal o sumă de combustibil de nimic, dar de data aceasta a consumat tot combustibilul și, pentru a evita deteriorarea pieselor, am demontat-o din nou. Acum conduc fără tracțiune.
Am verificat arborii de transmisie etc. uff, totul este în regulă. Articulația homocinetică și articulația cardanică sunt în regulă.
Poate a fost montată greșit, are vreo poziție, deoarece a fost făcută la un atelier local și acum nu îndrăznesc să o duc la ei pentru a nu deteriora piese.
Mă puteți sfătui? Apreciez. Cu cele mai bune gânduri.

Bafo.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 1 lună #49505 prin manual-mecanic
Răspuns din manualul unui mecanic pe tema problemelor cu zona frontală a unui 4x4 recent reparată.
Salut, dacă ai schimbat doar articulația homocinetică nu ar trebui să ai probleme, dar dacă au reparat diferențialul față, probabil rapoartele de transmisie nu mai sunt aceleași ca înainte. Conectează-l, ridică două roți, câte una pe fiecare axă, marchează o referință și rotește una dintre roți de 10 ori și vezi dacă și cea de pe cealaltă axă se rotește la fel, presupunând că dimensiunile roților sunt aceleași,.... Cu stimă, Pedro Mesquita

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.