Căutare MDM

Buletin

Ordinea de aprindere a Carnavalului KIA din 2001

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 6 luni #49026 prin manual-mecanic
Bună dimineața tuturor. Am probleme serioase cu ordinea de aprindere a acestei camionete V6. În ceea ce privește ordinea de aprindere. Descărcați un manual foarte bun, dar în germană, de aici... Schemele electrice descriu aprinderea diferitelor bobine (trei în acest caz) pe care le-am plasat fizic astfel: stând în fața motorului de la stânga la dreapta: prima bobină, pentru cilindrii 1-4. A doua bobină, pentru cilindrii 3-6 și în final a treia pentru cilindrii 2-5 ținând cont că pe capacele supapelor cilindrii sunt identificați marcați 1-3-5 de la stânga la dreapta în cameră sau chiulasă în față, lângă radiatorul de răcire, dar ceva este în neregulă pentru că exploziile persistă. posibil problema este mecanică. dar aș aprecia dacă m-ați putea informa dacă această poziție a bobinelor este corectă. mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 6 luni #49035 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Ordinea de aprindere a modelului KIA CARNIVAL din 2001
Dă-mi modificări ale motorului și mai multe informații.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 6 luni #49036 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Ordinea de aprindere a modelului KIA CARNIVAL din 2001
implicit 1-5-3-6-2-4

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 6 luni #49037 prin manual-mecanic
Îmi pare rău că am vorbit fără să mă consult,

ordinea de demisie este 1-6-5-4-3-2.