Căutare MDM

Buletin

Întrebare: Motorul Energy are un răcitor de ulei?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48980 prin manual-mecanic
Bună dimineața,

mă numesc Jose și am o întrebare. Am un Renault Clio 1.4 S pe benzină cu injecție din 1995 (motor Energy) și întrebarea mea este dacă acest motor are un răcitor de ulei? Și dacă da, unde se află?
Am o problemă: a intrat apă în ulei și mi s-a spus că ar putea fi din cauza răcitorului de ulei. Este posibil acest lucru?

Îmi cer scuze pentru deranj și vă mulțumesc foarte mult. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48982 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă : Întrebare, motorul Energy are un răcitor de ulei?
Nu toate modelele Energy îl au; este situat la baza filtrului de ulei. Dar dacă problema ar fi acolo, uleiul ar pătrunde în lichidul de răcire deoarece presiunea uleiului este mai mare decât presiunea lichidului de răcire. Ar putea fi garnitura chiulasei sau o fisură în blocul motor.
Cu stimă

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48987 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă : Întrebare, motorul Energy are un răcitor de ulei?
Mulțumesc pentru răspunsul rapid. L-am lăsat la service în după-amiaza asta să văd ce spun. Părerea unui profesionist este întotdeauna mai importantă decât a oricui altcuiva.

Încă o dată mulțumesc și cele mai bune urări.