Căutare MDM

Buletin

Întrebare: Motorul Energy are un răcitor de ulei?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 4 luni #48980 prin manual-mecanic
Bună dimineața,

Numele meu este Jose și am o întrebare. Am un Renault Clio 1.4 S cu injecție pe benzină (motor Energy) din '95 și întrebarea mea este dacă acest motor are răcitor de ulei? Și dacă da, unde îl are?
Problema este că am o problemă și anume că a intrat apă în ulei și mi-au spus că ar putea fi din cauza răcitorului de ulei, este posibil? Îmi

cer scuze pentru deranj și vă mulțumesc foarte mult, cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 4 luni #48982 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Întrebare: Motorul Energy are un răcitor de ulei?
Nu toate modelele Energy îl au. Îl au la baza filtrului de ulei. Dar dacă problema ar fi acolo, uleiul s-ar scurge în apă deoarece presiunea uleiului este mai mare decât cea din sistemul de apă. Ar putea fi garnitura chiulasei sau o fisură în bloc.
Cu stimă

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 4 luni #48987 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Întrebare: Motorul Energy are un răcitor de ulei?
Mulțumesc pentru răspunsul prompt. L-am dus la magazin în această după-amiază să văd ce spun. Părerea unui profesionist este întotdeauna mai importantă decât cea a oricui altcuiva.

După cum am spus, vă mulțumesc foarte mult și vă urez cele mai bune gânduri.