Căutare MDM

Buletin

Problemă cu capacul roșu al lui Tsuru, 8 supape

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #48813 prin manual-mecanic
Bună seara domnilor, întrebarea mea este ce manual de service pot folosi pentru a repara Tsuru-ul meu, 8 supape, capac roșu, an 94 și al doilea anterior. Au lăsat capacele pe strung greșit, a început să curgă ulei și să scoată fum, iar peste x turații nu mai scoate nimic. Acum consumul meu de ulei a crescut și scoate ulei pe galeria de evacuare. Ce diagnostic îmi puteți da, din moment ce am doar noțiuni și sunt doar un amator în mecanică. Nu am cum să verific compresia sau altceva. Vreau doar să fac pasul decisiv și să o repar dacă este necesar. Mulțumesc prieteni.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 4 luni #48838 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali cu privire la problema unui motor Tsuru cu 8 supape cu capac roșu
Salut escot02, (nu știu ce sunt „capacele”...) dar din ce spui tu: dacă arde ulei doar la turații mici, ar putea fi uzura garniturilor supapelor sau jocul din ghidurile supapelor. Dar dacă arde tot timpul, fie ai un inel de ungere rupt, fie o zgârietură pe un cilindru. Sau dacă cilindrii au fost prelucrați greșit, s-ar putea să nu fi făcut-o corect și pistonul să nu se potrivească corect în cilindru. Scoate bujiile să vezi câte sunt unse. Dacă nu sunt, problema ar putea fi la ghidajele sau garniturile unei supape de evacuare. În orice caz, du-o la verificarea compresiei. Cu cele mai bune gânduri!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.