Căutare MDM

Buletin

autodiagnosticare citroen berlingo 2.0 hdi 2006

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #48741 prin manual-mecanic
Bună ziua.
Nu am reușit să conectez Citroenul meu Berlingo 2.0 HDi la computerul de diagnosticare, probabil pentru că nu folosesc programul corect pentru această mașină.
Ar fi foarte util dacă m-ați putea sfătui cu privire la ce program ar fi cel mai potrivit de utilizat pentru această sarcină. Aș dori, de asemenea, să știu valorile normale pentru debitul de aer, tensiunea injectorului, avansul injecției etc., pentru a vedea dacă mașina mea, după diagnosticare, se încadrează în limitele normale.
Ceea ce încerc cu adevărat să aflu este de ce consumă în jur de 8,00 la 100 km și uneori chiar mai mult. Nu am reușit niciodată să-l fac să consume mai puțin combustibil.
Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #48742 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul autodiagnosticării unui Citroen Berlingo 2.0 HDi din 2006
Salut, Berlingo-ul ăla a venit cu atât un ECU Bosch, cât și unul Siemens. Dacă îmi spui care dintre ele are, îți pot spune cum se verifică componentele.
Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.