Căutare MDM

Buletin

Cablaj distribuitor Galant 1994

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #48719 prin manual-mecanic
Cablaj distribuitor Galant 1994 Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, mă poate ajuta cineva încărcând o fotografie sau spunându-mi de unde pot descărca o imagine sau o diagramă, unde se specifică în detaliu culorile de urmat pentru cablajul distribuitorului unui Mitsubishi Galant SOHC cu un singur arbore, automat cu 16 supape, din 1994, deoarece din cauza reparației și a neglijenței, cablurile cablajului și conectorului menționat s-au separat și s-au amestecat!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #48723 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema cablajului distribuitorului Galant din 1994
Bună ziua, veți găsi totul în manual. În motorul de căutare, tastați manualul Galant Reper7 Surerte.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #48766 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema cablajului distribuitorului Galant din 1994
Mulțumesc foarte mult pentru răspuns, dar nu, nu este în schema care apare în manualul de aici. Vreau doar să văd dacă cineva care are o mașină de genul acesta îmi poate face o favoare și să facă o fotografie cu piesa indicată și să o încarce, vă rog, prieteni!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 3 luni #49196 prin manual-mecanic
Mă poate ajuta cineva, vă rog??

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 3 luni #49203 prin manual-mecanic
Salut prietene, iată această diagramă, un fișier PDF. Ar trebui să te ajute. Spune-mi.
www.automecanico.com/auto2012/esqmt058.jpg

Cu cele mai bune urări.